Ja es coneixen les obres guanyadores per a la XXII Mostra Art públic / universitat pública

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 14 de juny de 2019
 
D'esquerra a dreta les tres membres del jurat de la Mostra Art públic / universitat pública de 2019: Alba Braza, Pepa L. Poquet i Maite Ibáñez.
D'esquerra a dreta les tres membres del jurat de la Mostra Art públic / universitat pública de 2019: Alba Braza, Pepa L. Poquet i Maite Ibáñez.

Enguany, novament, la convocatòria ha superat el rècord de participació en els vint-i-dos anys de recorregut, amb un total de 72 propostes. La tria dels sis projectes que seran exhibits ha estat a càrrec d’un jurat integrat per Pepa L. Poquet, artista visual i professora del Departament de Pintura de la Universitat Politècnica de València, Maite Ibáñez, tècnica de gestió cultural de la Universitat de València i Alba Braza, comissària de la Mostra.

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport, organitza aquesta activitat que nasqué el curs 1997-1998 i que, des de la vintena edició, s’ha especialitzat en la promoció d’obres que palesen les possibilitats que ofereix la relació entre la creació artística i la ciència. Els sis projectes finalistes es podran visitar la propera tardor al campus de Burjassot durant quatre setmanes; la Mostra s’inaugurarà l’1 d’octubre de 2019 i estarà exposada fins al dijous 31 del mateix mes. Aquesta iniciativa vol dinamitzar l’entorn universitari i transformar-lo en un espai de diàleg obert a la societat.

Els artistes i les obres seleccionades són els següents:

  • Anja Krakowski, Artefacto (beyond us).
  • Michael Urrea i Audrey Lingstuyl, del col·lectiu ÄTHER STUDIO, Oscuridad visible.
  • Raquel Planas, Eti/ento-mología.
  • Iván Albalate i David Trujillo, del col·lectiu M.I.D.A.S, My IDentity Art Space. La paradoja de Peirce.
  • Salvador Serrano, Herbes algorítmiques.
  • Valentina Lapolla, YPL (Jineology).

La convocatòria està dirigida a artistes visuals, sense límit d’edat, interessats a crear una obra de caràcter efímer, site específic, per al campus de Burjassot. Cadascun dels projectes seleccionats té una dotació de 2.000 euros.

artpublic@uv.es

Més informació:

Arxivat en: Exposicions , Cultura