El Jardí Botànic de la Universitat de València dona la benvinguda a la tardor oferint noves i diverses visites guiades gratuïtes

  • 6 d’octubre de 2020
 
Imagen de la noticia

El Jardí Botànic és un museu viu que va transformant-se i canviant amb les estacions, i per conèixer-lo a fons l’heu de visitar en cada època de l’any, i especialment a la tardor, quan un ventall de colors groguencs, rogencs i terrosos pinten els arbres, i les fulles cobreixen el sòl formant una preciosa catifa que t’encantarà trepitjar.

Per això, al Botànic volem que doneu la benvinguda a la tardor com es mereix, així que hem preparat noves activitats per al mes d’octubre entre les que no poden faltar les visites guiades gratuïtes. Tots els caps de setmana, des del 10 d’octubre fins al 20 de desembre, podreu gaudir, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic, i descobrir amb els vostres propis ulls les transformacions de la nostra col·lecció vegetal en l’estació més especial de l’any.

A més, el Jardí convida a tots a participar d’aquesta experiència i per això es faran dos tipus de visites: una per a adults, que serà els dissabtes a les 10:30 h, i altra destinada a un públic familiar, que tindrà lloc els diumenges i començarà a les 11:00 h.

Si vens amb el grup d’adults podràs conèixer la història del Botànic, curiositats del Jardí, les espècies més emblemàtiques i les que llueixen més espectaculars a la tardor, i a més visitaràs els hivernacles i les diferents col·leccions vegetals.

D’altra banda, si veniu acompanyats de xiquets podreu culminar un entretingut i enriquidor passeig pel Jardí amb un taller didàctic. La temàtica dels tallers serà variada i cada setmana us anirem informant dels seus continguts (conreus hortícoles, plantes aromàtiques, jardineria, manualitats vegetals, etc.).

El dilluns de cada setmana publicarem les visites del cap de setmana corresponent, i obrirem la reserva prèvia. Una vegada completat l’aforament, farem un xicotet llistat d’espera per a possibles baixes, i si no aconsegueixes plaça, no et preocupes, a la setmana següent una nova oportunitat! 

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans.

BOTArdorNIC, viu la tardor al Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!

Arxivat en: Cultura , Jardí Botànic