Jenaro Talens, membre de l’Acadèmia Europaea, en la secció ‘Film, Media and Visual Studies’

  • 14 de juny de 2016
 
Jenaro Talens

Jenaro Talens, catedràtic de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació, de Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, ha sigut nomenat membre de l’Acadèmia Europaea, en la secció ‘Film, Media and Visual Studies’. Talens s’incorpora al costat de 12 reconeguts col·legues d’aquesta especialitat, entre els quals es troben Marc Cerisuelo, Fausto Colombo i Annette Kuhn.

L’acadèmia va ser fundada a Cambridge en 1988, i la secció ‘Film, Media and Visual Studies’ es va incorporar al maig de 2015. Jenaro Talens va ser proposat pels responsables científics de la mateixa, els professors Daniël Biltereyst (Ghent University), Göran Bolin (Södertörn University) i Patrizia Lombardo (University of Geneva).

Entre els objectius de l'acadèmia es troba difondre els estudis científics de les diverses seccions que la componen i organitzar esdeveniments relacionats. Jenaro Talens confia que aquest nomenament “facilite una major visibilitat internacional a allò que fan els qui formen part de l’àrea en el nostre país”.

Més informació: http://www.ae-info.org/

Arxivat en: