Jorge Garbajosa, president de la federació espanyola de bàsquet i campió del món com a jugador, obri el màster de gestió de l'esport

  • 17 d’octubre de 2016
 
Jorge Garbajosa

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa, pronunciarà la conferència inaugural del màster oficial en Direcció i Gestió de l’Activitat Física i l'Esport, hui dilluns, a les 16 hores, en el saló de graus de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. La conferència porta per títol ‘El modelo de gestión del Baloncesto Español. Perspectivas futuras’.

Jorge Garbajosa va ser triat president de la federació el passat 9 de juliol per al període 2016-2020. Com a jugador ha format part de la ‘generació d’or’ del bàsquet espanyol. Va ser campió del món en 2006, campió d’Europa en 2009, i subcampió olímpic en 2008, entre altres èxits. Ha sigut 167 vegades internacional amb l’equip absolut de bàsquet, i en la seua llarga trajectòria professional ha sigut campió de lliga en 2006 i campió de la Copa del Rei, amb l’Unicaja de Màlaga. També va ser campió de la Recopa d’Europa amb el Baskonia en 1999, i a Itàlia es va proclamar campió de lliga i copa en 2003, campió de lliga en 2002 i de copa en 2004, sempre amb el club Benetton Treviso.

Després de la seua retirada com a jugador en 2012 va ocupar diversos càrrecs en la federació i des de 2013 dirigia l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa. Va realitzar el Màster Executive en Immersió en la Gestió Esportiva (Garrigues-CSD-LFP) i posseeix la Medalla d'Or de la Real Ordre del Mèrit Esportiu que concedeix el Govern d'Espanya.