Jornada sobre la col·laboració interdisciplinar de grups d’investigació de cara al programa Horitzó2020

  • Gabinet de Premsa
  • 12 de desembre de 2018
 
Rectorat
Rectorat

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València ha organitzat el taller ‘Col·laboració interdisciplinària en la Universitat de València: una oportunitat en H2020’, que se celebra aquest dijous 13 de desembre. Serà a les 9:15 hores en la Sala de Juntes del Rectorat.

L’objectiu de la jornada és fomentar la col·laboració multidisciplinar entre diferents grups d’investigació de la Universitat, amb la finalitat de proposar enfocaments holístics en abordar les prioritats de les noves convocatòries del programa Horitzó2020 per a 2019 i 2020. Es tracta del programa que finança projectes d’investigació i innovació de diverses àrees temàtiques en el context europeu.

El taller s’estructurarà en 3 parts. D’una banda, la presentació de les convocatòries 2019 i 2020 de H2020; a continuació la presentació d’exemples de col·laboració multidisciplinar entre grups d’investigació de la Universitat de València; i per acabar un Networking entre les persones assistents per a detectar noves sinergies.

Per a la jornada es comptarà amb la presència de la vicerectora Maria Dolores Real; a més de Marina Martínez, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial; i representants de sis grups de la  Universitat que presentaran les seues experiències prèvies de col·laboració interdisciplinar: David Conesa, VABAR; Jaume Segura, HiPIS; Penélope Hernández, LINEEX;  Choni Doñate, Polibienestar; Pilar Campins, MINTOTA i Francesc Hernández, GEDEA; Cristina Portalés, ARTEC i Jorge Sebastián, Hª Arte.

El programa complet es pot consultar ací.