Jornada sobre Psicologia i Multilingüisme, aquest dimarts en la Universitat

  • 11 d’abril de 2016
 
Jornada sobre Psicologia i Multilingüisme

La Facultat de Psicologia de la Universitat celebra aquest dimarts 12 d’abril la VII Jornada Debat sobre Psicologia i Multilingüisme. L’encontre tindrà lloc a la sala d’actes del centre. La conferència debat sobre ‘El cervell bilingüe’ a càrrec de Ferran Suay i la taula redona ‘Aspectes psicosocials del multilingüisme’, centren el programa de la jornada.

Organitzada per la Societat Valenciana de Psicologia (SVP) en col·laboració amb la facultat i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) comptarà amb la participació del vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño; el president de l’AVL, Ramon Ferrer;  la degana de la facultat, Maria Dolores Sancerni; i el president de la SVP, Oto Luque.

La presentació de la jornada serà a les 10:30 amb la presència de totes les autoritats. La primera conferència debat serà a les 11:30 i tractarà sobre el ‘El cervell bilingüe’, a càrrec de Ferran Suay, doctor en Psicobiologia. A les 12:30 se celebrarà la taula redona ‘ Aspectes psicosocials del multilingüisme’ amb la participació de Nathalie Torres, subdirectora general de Política Lingüística i Multilingüisme de la Generalitat; Rafael Castelló, director del Servei de Política Lingüística de la Universitat; Josep Lluís Doménech, memebre de l’AVL; i Oto Luque, president de la SVP.