Jornada sobre renovació docent en l’ensenyament superior, hui a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

  • 4 de maig de 2017
 
Jornada Renovació docent

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació acull les Jornades d’Innovació: La Renovació Docent en l’Ensenyament Superior (4). Organitzades per les professores Inés Rodríguez i Júlia Benavent, del Departament de Filologia Francesa i Italiana, se celebraran al Saló de Graus del centre.

Aquesta és la quarta edició d’aquest encontre –que va començar a realitzar-se en 2012- davant la necessitat de reflexionar sobre noves metodologies docents, així com sobre l’ús de ferramentes TIC per a la millora de la pràctica docent i per a facilitar i incentivar l’aprenentatge de l’alumnat.

Així, les jornades d’innovació són un fórum d’intercanvi de teories i d’experiències que mostren com professionals utilitzen noves estratègies docents i noves ferramentes i usos de la tecnologia en la seua pràctica didàctica per aconseguir millors resultats en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

En aquesta edició es comptarà amb la presència de diferents membres de la Red SLATES i amb docents de la Universitat de València de distintes àrees de coneixement, per la qual cosa l’enfocament temàtic és multidisciplinar.