Unes jornades estudien les innovacions en pedagogia cultural

  • 24 de novembre de 2016
 
Imagen de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació acull els dies 24 i 25 de novembre les jornades ‘Nous entorns d’aprenentatge per a les arts i la cultura’. Les jornades, que han estat organitzades per CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals i l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives , consoliden els treballs realitzats per la Universitat de València en aquest camp durant els últims anys.

L’objectiu de les jornades, segons explica el seu director, Ricard Huerta, és “renovar els entorns educatius més enllà de les aules dels centres, plantejant la possibilitat de generar espais propicis a l’acció educativa, tant en les geografies transitables com en els entorns virtuals”. “Volem generar un espai de reflexió sense perdre de vista l’esperit col·laboratiu i la participació presencial dels assistents”, afegeix Huerta.

En les sessions participaran rellevants investigadors universitaris de diferents països, responsables institucionals, docents, i aquelles persones que tant des de la perspectiva educativa com des de la universitat estan interessades a analitzar la situació actual dels entorns educatius, per a revisar el que s’ha fet fins ara en aquesta matèria, i sobretot a gestionar propostes de futur