Juan Diego Botto obri la nova temporada de Fundación Cañada Blanch a La Nau

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 19 de setembre de 2018
 
Juan Diego Botto.
Juan Diego Botto.

Fundación Cañada Blanch comença la seua programació d'activitats amb Encuentro Cañada Blanch, ‘Teatro y compromiso’, amb l'actor i autor Juan Diego Botto. La cita tindrà lloc hui, dia 19 de setembre, a les 19.30 hores, a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau. L'accés per al públic serà lliure fins a completar-ne l’aforament.

L'actor conversarà amb la periodista Mariola Cubells sobre la seua trajectòria professional i el seu últim projecte: la nova peça teatral Una noche sin luna, un text sobre Federico García Lorca i la fatídica nit del seu assassinat, que s'estrenarà a mitjan gener. També parlaran sobre el seu recorregut cinematogràfic amb algunes de les seues peces més significatives.

La fundació comença així una temporada més amb una agenda ben plena d'activitats per als pròxims mesos.

El pròxim 27 de setembre, a les 19.30 hores, al Paranimf de la Nau, tornaran els Diálogos Cañada Blanch, xarrades de debat i reflexió amb professionals de diferents sectors que en aquesta ocasió se centrarà en el lideratge en el seu àmbit, amb el títol ‘Necesidad de un nuevo liderazgo para humanizar la empresa’.

Caterina Ruiz de Ojeda s'encarregarà de conduir la vesprada amb José María Guibert, rector de la Universitat de Deusto, i Irma Jiménez Guler, directora d'assumptes corporatius Hewlett Packard.

Diálogos Cañada Blanch continuaran a l'octubre amb l'escriptor Antonio Orihuela i Ana Santos Aramburo, directora general de la Biblioteca Nacional. Una ocasió que servirà per parlar sobre el futur de les petites editorials, conduït pel vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño, dins del marc del Festival del Llibre SINDOKMA que un any més tindrà lloc a les instal·lacions de la Nau, del 25 al 28 d'aquell mes.

Ja al novembre la fundació acollirà la presentació de Susana Chillida, que parlarà de la pel·lícula sobre el seu pare, l'artista Eduardo Chillida, i de l'escriptor Eduardo Iglesias, qui donarà a conèixer la seua nova novel·la. A més, per a final d'aquell mateix mes s'estan ultimant els detalls del Concert Berklee-Cañada Blanch a Borriana, ciutat natal del fundador Vicente Cañada Blanch.

I al novembre també tornarà a celebrar-se el cicle de divulgació Ciencia Cañada Blanch, conegut com a ‘Connect Talks’, un interessant conjunt de xarrades disteses que serveixen per introduir a la societat en els últims avanços en el camp de la ciència.

Sobre Fundació la Cañada Blanch

Fundación Cañada Blanch és una entitat independent i sense ànim de lucre que acosta l'educació i la cultura a la societat. Promou la innovació social a través del diàleg, la transmissió de valors i coneixement, i l'aposta pel talent. La seua activitat s'estén al Regne Unit, on el seu fundador, Vicente Cañada Blanch, va iniciar el seu mecenatge pioner i la seua tasca social.