Juristes d’Espanya i Itàlia analitzen en la Facultat de Dret la feminització de la Justícia, la intel·ligència artificial i la supranacionalitat

  • Gabinet de Premsa
  • 21 de novembre de 2018
 
Imatge de la Facultat de Dret.
Imatge de la Facultat de Dret.

La Facultat de Dret de la Universitat de València acull, els dies 22 i 23 de novembre, un congrés italo-espanyol que analitzarà, entre altres qüestions, la feminització de la Justícia, la intel·ligència artificial i la supranacionalitat. La directora del congrés és la catedràtica de Dret Processal Silvia Barona.

El congrés està impulsat pel Grup MedArb València en el marc del Projecte PROMETEO Generalitat Valenciana 2018/111, que es realitza amb la col·laboració de l’Institut de Criminologia de la Universitat, dins del Màster en Dret, Empresa i Justícia. Les sessions es realitzen a l’Aula 3P010 (edifici Departamental).

Silvia Barona serà l’encarregada d’obrir el congrés, a les 16:30 hores de dijous. A continuació començarà el primer debat, sobre la feminització de la Justícia, amb la participació d’Elena Martínez, catedràtica de Dret Processal a València; Inés Iglesias, professora a Vigo; Andrea Planchadell, de la UJI; i Patricia Faraldo, catedràtica a A Coruña. Moderarà Isabel González, catedràtica a Sevilla.

Programa complet clicant ací.
 

Arxivat en: Facultat de Dret