Justo Herrera, nou vicerector d’Economia i Infraestructures

  • Gabinet de la Rectora
  • 22 de febrer de 2019
 
Imagen de la noticia

El Dr. Justo Herrera Gómez, professor del Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’, ha estat nomenat nou vicerector d’Economia i Infraestructures de la Universitat de València en substitució del prof. Juan Luís Gandia Cabedo, qui va presentar la seua dimissió el passat dia 20 de febrer, essent aquesta acceptada per la rectora en el dia d’ahir, tot agraint-li els serveis prestats a la institució.

El professor Justo Herrera és llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i professor del seu Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’.

La seua activitat docent s’han desenvolupat en l’àmbit de la direcció d’empreses i, especialment, en les àrees de Recursos Humans i Direcció Estratègica, en els graus en Relacions Laborals i Recursos Humans, Administració i Direcció d’Empreses i International Business, principalment. Té reconeguts sis quinquennis docents.

La seua tasca investigadora està centrada en l’àrea de Recursos Humans i, específicament, en Recursos Humans en Administracions Públiques i en Economia Social. En aquest àmbit ha publicat diferents manuals i articles científics, a més de participar en congressos nacionals i internacionals i en projectes d’investigació sobre polítiques de Recursos Humanos en les Administracions Públiques, tant com a investigador principal com a membre de grups de recerca. També  ha estat investigador responsable de diferents convenis d’assessorament i suport tècnic per a la posada en marxa d’iniciatives concretes de direcció de Recursos Humans en diferents Administracions Públiques.

En l’àmbit autonòmic ha estat director general de Recursos Humans i Econòmics i, posteriorment, director general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, i a nivell estatal va ser Sotssecretari de Sanitat, Consum i Benestar Social del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. En la Universitat de València va ser director del departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’.

El professor Justo Herrera ha estat nomenat en el dia de hui vicerector d’Economia i Infraestructures, i iniciarà les seues activitats el proper dilluns.

La rectora de la Universitat de València; Mª Vicenta Mestre, ha agraït al professor Juan Luis Gandia la seua dedicació i treball al front del vicerectorat d’Economia i Infraestructures.

D’altra banda, la Sra. Beatriz Gómez Martínez, funcionària de carrera de la Universitat de València, assumirà aquest dilluns la vicegerència de l’àrea econòmica. Fins el moment del seu nomenament, la Sra. Gómez ocupava la subdirecció general de l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut.

Arxivat en: Institucional