Els límits del periodisme i la llibertat d’expressió, en la I Jornada Emprensa de la Càtedra de Cultura Empresarial

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 19 d’abril de 2018
 
prensa medios de comunicación

Un espai de trobada entre els mitjans de comunicació i les empreses per a intercanviar impressions sobre els límits del periodisme, la llibertat d’expressió i el paper de les agències i els ‘lobbys’. En això es convertirà la seu de la Fundació Adeit el pròxim dillun 23 d‘’abril per acollir la I Jornada Emprensa que organitza la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València.

La jornada, que començarà a les 17 hores, s’inclou dins del nou Cicle d’Assumptes Públics de la càtedra i tindrà dues taules de debat en què els directors de sis mitjans de comunicació valencians intercanviaran opinions sobre la influència de les empreses en la construcció del relat social, així com del paper que juguen les agències de comunicació i els lobbys en la configuració del relat econòmic del país. Així mateix, reflexionaran sobre els reptes, les aliances, les barreres existents o la convivència obligada pels quals es regeixen les companyies privades i els periodistes i les seues empreses.

En les dues taules de debat està previst que participen Carlos Pascual de Miguel, president de la Càtedra de Cultura Empresarial; Julián Quirós (director de Las Provincias), Julio Monreal (director de Levante-EMV), Javier Alfonso (director de Valencia Plaza), Iñaki Zaragüeta (director de La Razón CV), José Carlos Ferrers (director de Radio Valencia-SER) i Xavier Borrás (director d’El Mundo CV).

Què és la Càtedra de Cultura Empresarial de València?
La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València té com a objectiu la transmissió del coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i la inoculació de la cultura empresarial en el col·lectiu universitari, tot això a través d’una programació pràctica que fomenta els valors empresarials i la integració de l’estudiantat en el sector privat. En total, 7.373 persones s’han format fins ara amb els seus programes que han comptat amb la participació de 347 professors que han sigut, fonamentalment, personal empresarial i directiu.

Inscripció en: Jornada 'Emprensa'