La Llibreria de la Universitat obri de nou les seues portes al públic

  • Gabinet de Premsa
  • 27 de maig de 2020
 
Imatge de l'interior de la Llibreria.
Imatge de l'interior de la Llibreria.

Després de dos mesos d’inactivitat presencial –des de la declaració de l’estat d’alarma del passat 13 de març–, la Llibreria de la Universitat de València torna poc a poc a la seua activitat. La Llibreria torna a obrir al públic amb un horari de 10 hores a 14 hores de dilluns a divendres i solament amb cita prèvia. Per la seua banda, l’atenció telefònica de consultes i comandes està disponible a través del telèfon habitual: 963 864 542.

Per tal de garantir la seguretat de treballadors i clients, s’han pres una sèrie de mesures aprovades pel Comitè de Prevenció i Salut Laboral de la Universitat de València com ara la obligació de dur mascareta dins de les instal·lacions de la llibreria, proporcionar gel desinfectant a l’entrada, la prohibició de manipular els llibres amb les mans per part dels clients i el requeriment de fer els pagaments via targeta de crèdit per tal d’evitar l’intercanvi de bitllets i monedes entre els clients i els treballadors.

Igualment la llibreria compta amb personal de neteja per tal d’assegurar la higiene i desinfecció de les instal·lacions amb l’objectiu de preservar la salut de tots els nostres clients i personal.