Lliurats els premis de la fase local de la LIII Olimpíada Matemàtica Espanyola

  • 13 de febrer de 2017
 
Imagen de la noticia

La Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València ha acollit l’acte de lliurament de premis de la LIII Olimpíada Matemàtica Espanyola (fase local). Una activitat organitzada conjuntament per les dues universitats públiques de la ciutat de València. Aquesta competició està destinada als estudiants matriculats en segon de batxillerat.

Els premiats per part de la Universitat de València han estat Rafah Hajjar Muñoz (IES Camp de Túria de Llíria), Gema Martínez de la Fuente (IES Número Uno de Requena) i Jaime Mateo Cárcel (IES Número Uno de Requena). Per part de la Politècnica han estat guardonats Félix Moreno Peñarrubia (IES L’Eliana), Alberto Fernández Hernández (IES Faustí Barberá, de Alaquàs) i Ana Mª Sánchez Martínez (IES Número Uno de Requena).

Les olimpíades de Matemàtiques tenen caràcter internacional, amb diferents fases en què participen individualment milers d’estudiants. A banda d’optar als premis locals, poden estendre la seua participació a les fases nacional, iberoamericana i internacional.