Mavi Mestre (Gala de l’Esport): “Sou molt importants per a la Universitat de València”

  • Servei d'Esports
  • 8 de novembre de 2019
 
Participants en la Gala de l'Esport
Participants en la Gala de l'Esport

“Sou molt importants per a la Universitat de València”. Aquestes van ser les paraules de Mavi Mestre, rectora de la Universitat de València en el seu discurs de clausura de la XI Gala de l’Esport, acte celebrat aquest dijous a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació del Campus de Blasco Ibáñez.

Un any més, la Universitat de València va reconéixer els grans resultats de les seues i els seus esportistes en les diferents competicions de la temporada passada. “Gràcies a tots vosaltres des del cor, des de l’emoció i des de l’orgull que sent com a rectora de la Universitat de València. La Universitat està orgullosa de tot el que hui vivim, de tot el que hui celebrem perquè sou moltes, sou molts i sou molt bones i molt bons. Per tant, la Universitat vos felicita, vos agraeix el vostre esforç”, va declarar la rectora.

Esforç, treball, igualtat i inclusió, valors que la rectora va destacar en el seu discurs, perquè “tots som iguals i tots podem aconseguir aquests objectius que vos planifiqueu, però a més se’n pot aconseguir més i millor perquè esteu junts, perquè formeu equip”, va remarcar la rectora i va afegir: “Vull que us sentiu igual d’orgullosos de la Universitat de València com jo em sent ara de totes i tots vosaltres”.

Per la seua banda, Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport, va assenyalar el destacat paper de l’esport entre la comunitat universitària. “L’esport no és una activitat secundària per a la universitat, és una activitat fonamental per a la formació completa integral de les persones”, va dir Ariño.

A la cerimònia també va assistir el director del Servei d’Educació Física i Esports, Vicente Añó; el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya; el gerent de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, Borja Santamaría; i el degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Salvador Llana, entre altres autoritats de l’esport valencià.

Persones guardonades

Enguany, s’ha premiat Elena López, exjugadora de la selecció de rugbi 7; Adrián Pastor, exjugador de la selecció de voleibol masculí; i Andrea Micó, exjugadora de la selecció de frontenis. En aquesta edició es va destinar un guardó a l’esport adaptat i es va homenatjar Gabi Calvo, jugador de la selecció de futbol en cadira de rodes elèctriques.

En l’àmbit institucional, es va reconéixer la tasca de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, l’Ajuntament de Cullera i els ajuntaments d’Aras de los Olmos i Titaigües, tots ells pel seu suport en el desenvolupament dels diferents campionats d’Espanya organitzats per la Universitat de València.

Una gala, en directe

L’onzena edició de la Gala de l’Esport va ser retransmesa en directe a través del canal de YouTube del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Una gala que va tindre una participació molt activa de totes les persones assistents, marcada per les entrevistes prèvies i els discursos protagonitzats per esportistes, entrenadores i entrenadors i autoritats presents durant el transcurs de l’acte.

L’onzena edició de la Gala de l’Esport es pot tornar a veure a través de l’enllaç següent: youtu.be/ynhbos8c7cu