Medalla de bronze per a la selecció femenina de bàsquet i l’equip masculí de pàdel

  • Gabinet de Premsa
  • 9 d’abril de 2019
 
Equips femení de bàsquet i masculí de pàdel
Equips femení de bàsquet i masculí de pàdel

Les seleccions de la Universitat de València continuen sumant metalls al seu medaller en els Campionats d’Espanya Universitaris. La selecció femenina de bàsquet i l’equip de pàdel es van endur la medalla de bronze, ambdues competicions celebrades la setmana passada.

La selecció femenina de bàsquet de la UV acudia al campionat nacional després de guanyar l’or en els passats campionats autonòmics. Un equip format per un gran nombre de jugadores noves i “amb bastant recorregut per davant”, explica el seu entrenador Pau Gaya. Les xiques es van proclamar terceres d’Espanya després de jugar un ajustat partit contra la Universitat Complutense de Madrid (UCM 62-64 UV), que es va decidir amb els dos últims tirs lliures de falta. “El balanç és molt positiu”, afegeix Gaya.

Per la seua banda, la selecció masculina va sumar dues derrotes en la primera i la segona jornades, respectivament, i va quedar fora del Campionat i sense opcions a medalla.

L’altre bronze va ser per a l’equip masculí de pàdel de la UV, selecció que també va arribar al CEU com a campiona autonòmica. La parella masculina formada per Sergio Icardo i Salvador Oria va tancar el campionat organitzat per la Universitat Catòlica de València amb la medalla de bronze. La parella femenina, composta per Sonia Monrabel i Esther García, va quedar eliminada en la fase de huitens.

 

CEU d’esgrima, escalada i golf

La setmana passada també es va disputar el Campionat d’Espanya Universitari d’esgrima al CEU Cardenal Herrera. La UV va tancar la competició amb una medalla de bronze en floret femení, aconseguida per Ester Estela.

En escalada, la selecció de la UV no va aconseguir cap metall, tot i destacar l’actuació d’Anier González, que va acabar en la sisena posició. Quant al CEU de golf, l’equip de la UV tampoc va sumar cap medalla.