Més de 100 economistes es reuneixen a la Facultat d’Economia en la Trobada anual d’antics estudiants

  • 18 de novembre de 2016
 
III Trobada Alumni

Més de 100 titulats i titulades es reuneixen hui divendres en la III Trobada Alumni organitzada per la Facultat d’Economia de la Universitat de València. L’acte, que comença a les 19 hores, servirà també per a homenatjar als estudiants que van finalitzar els seus estudis en 1991, i que per tant compleixen 25 anys des que isqueren d’aquestes aules.

La Trobada Alumni està emmarcada dins de les activitats organitzades amb motiu del 50 Aniversari de la facultat. Els economistes assistents a la trobada comprovaran de primera mà que han canviat moltes coses des que van finalitzar els seus estudis, des del lloc físic de la facultat fins a la pròpia denominació del centre.

La taula presidencial estarà integrada per José Manuel Pastor, degà de la Facultat d´Economia; Elvira Cerver, vicedegana d’Ocupació i Dinamització; Catalina Cabrera, responsable dels Serveis Administratius i Econòmics del centre; Begoña Giner, titulada de la facultat, que representarà el professorat; Javier Ferri, titulat de la promoció homenatjada, que representarà els alumnes; Juan Luis Gandia, vicerector d’Economia, Infraestructures i Tecnologies de la Informació i titulat de la promoció homenatjada; i Sylvia Andrés, titulada de la Facultat d’Economia de la promoció homenatjada i directora del Palau de Congressos de València. Ells seran els encarregats d'imposar als alumnes la beca i insígnia representativa de la Facultat d’Economia.

A més, Begoña Giner, en qualitat de representant dels professors, i Javier Ferri, en representació dels estudiants que es graduen, dirigiran unes paraules als presents.

A l’acte també assistiran els qui van anar degans de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials Ángel Ortí i Máximo Ferrando, i els directors de l’Escola Universitària d'Estudis Empresarials Ramón Torcal, José Luis Monzón i Amparo de la Torre.

El Cor Jove de la Unió Musical de Picanya obrirà l’acte interpretant el ‘Veni Creator’ i posarà el punt i final de la cerimònia amb el ‘Gaudeamus Igitur’.

L’objectiu principal de la Trobada és reprendre i reforçar les relacions que es van forjar durant anys de compartir pupitres entre els antics estudiants que van cursar els seus estudis en aquesta Facultat. El fet de retrobar-se de nou després de tants anys serà, sens dubte, un esdeveniment en si mateix, que sens dubte serà un pas més en les accions de networking entre els economistes valencians.