Més de 100 especialistes debaten en la Universitat sobre la formació professional

  • Gabinet de Premsa
  • 30 d’abril de 2019
 
Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació
Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat serà seu els dies 2 i 3 de maig del 3er congrés internacional d’investigació en formació professional ‘Crossing Boundaries in Vocational Education and Training: Pedagogical concerns and market demands’.

En aquesta edició, es presenten 65 contribucions a càrrec de més de 100 científiques i científics de 17 països (d'Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica del Nord i del Sud). La trobada acollirà dos conferències plenàries i es presentaran resultats d'investigació sobre la carrera i vocació professional; els sistemes i agents de formació professional, avaluació i qualitat; professorat; formació dual; inclusió i formació contínua.

L'eix del congrés s'inclou en les funcions de la formació professional davant la creixent precarització en el món del treball.

El congrés és bianual i les dues edicions anteriors es van realitzar en universitats alemanyes. Després de la trobada de la Universitat de València està previst que el següent es realitze en una universitat suïssa.

El congrés que se celebra en la Universitat de València compta amb el suport de la Red de Investigación Europea sobre Formación Profesional (VETNET). Està organitzat pel Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i el grup d'investigació Transicions (GIUV2013-093) de la Universitat de València.

L'assistència és lliure i gratuïta.

 

 

Més informació: