Més de 200 alumnes de batxillerat participen aquest dissabte en l'Olimpiada espanyola d'Economia

  • 15 d’abril de 2016
 
Logo Universitat de València

Uns 200 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2º de Batxillerat que cursen els seus estudis en centres d'ensenyament secundari de les comarques de la província de València, participen aquest dissabte 16 d'abril en la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia. La prova està organitzada conjutament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València.

Aquesta fase compta amb el patrocini de la Borsa de València, el Colegio Oficial de Economistas de Valencia i la Cátedra de Finanzas Internacionales de la Universitat de València-Banco de Santander.

Amb aquesta competició les Facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'Economia i l'Economia de l'Empresa entre els joves així com premiar l'esforç i potenciar l'excel·lència acadèmica. La prova consisteix a donar resposta a tres tipus d'exercicis estructurats en: preguntes conceptuals, proves numèriques i, finalment, l'elaboració d'un comentari de text d'actualitat econòmica.

En relació als premis, els deu millors classificats quedaran exempts del pagament dels preus públics per serveis acadèmics, corresponents al curs 2016/2017, sempre que formalitzen la seua matrícula en alguna de les dues universitats per iniciar estudis conduents a títols oficials impartits per les mateixes. D'entre ells, els sis primers, seran seleccionats com a representants de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i la Facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València per competir en la fase final de la VIII edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de juny, en la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales de la Universidad de Valladolid.

Les proves, que aquest any se celebren en la Facultat d’ADE de la UPV, han estat convocades a les 10’30 del dissabte 16 d'abril a les aules de la planta baixa de la Facultat d’ADE.