Més de 200 alumnes d’Economia de Batxillerat competeixen a la Universitat en la fase local de la XV Olimpiada d’Economia

  • 7 d’abril de 2017
 
Imagen de la noticia

Més de 200 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2º de Batxillerat, que cursen els seus estudis en centres d'ensenyament secundari de les comarques de la província de València, participen aquest dissabte 8 d'abril en la XV Olimpíada d'Economia a la Comunitat Valenciana, que constitueix la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia.

Les proves han sigut convocades a les 10:30 hores aquest dissabte 8 d'abril, en l'Aulari Sud en el Campus dels Tarongers.

L'Olimpíada en la seua fase local de València està organitzada conjuntament per la Facultat d´Economia de la Universitat de València i la Facultat d’ADE de la Universitat Politècnica de València, compta a més amb el patrocini de la Borsa de València, el Col·legi Oficial d'Economistes de València i la Cátedra de Finanzas Internacionales del Banco Santander.

Amb aquesta competició les Facultats organitzadores pretenen estimular l'estudi de l'economia entre els joves i premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica. Les proves consisteixen a resoldre tres tipus d'exercicis: preguntes conceptuals, proves numèriques i un comentari de text d'actualitat econòmica.

La Comissió Acadèmica Avaluadora determinarà els deu alumnes guanyadors en la Fase Local. D'entre ells, els sis primers estudiants que superen la prova del dissabte, competiran posteriorment en la fase final de la IX edició de l'Olimpíada Espanyola d'Economia, representant als estudiants valencians, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de juny, en la Facultad de Derecho y Ciencias Económicas y Empresariales de la Universidad de Córdoba.