Més de 300 alumnes participen en el Seté Congrés d’Estudiants de Farmàcia

  • 28 de març de 2017
 
Seté Congrés d’Estudiants de Farmàcia

La Universitat de València acull des del 29 al 31 de març el 7é Congrés d'Estudiants de Farmàcia de la Universitat de València (cinquena edició internacional). Es tracta d'una trobada anual que organitza l'AVEF (Associació Valenciana de Joves Estudiants de Farmàcia) i que reunirà més de 300 estudiants, procedents de diferents àrees d'Espanya i que abordarà les perspectives professionals del sector.

El congrés s'ha plantejat per a millorar, crear, renovar i perfeccionar idees en l'àrea de treball i en les diferents eixides i especialitats que pot tindre el Grau de Farmàcia. Amb aquest motiu, s'ha comptat amb especialistes de les diferents àrees, els quals contribuiran amb la seua visió i experiència en el seu àmbit de treball.

Especialistes en diferents camps farmacèutics com ara la investigació hospitalària, industrial o empresarial marcaran els debats que es realitzaran al llarg dels pròxims dies.

Amb el lema ‘El món farmacèutic: Innovar és la nostra missió professional’ es gaudirà de tres dies plens de conferències, taules redones, presentacions de pòsters, tallers, altres activitats com ara visites, esdeveniments en xarxa, close encounters. Com a novetat, es premiarà els participants més actius a través de l'aplicació per a mòbils del congrés ‘VII CEFUV’. També es premiarà la presentació de treballs científics.