Minut de silenci, en la Universitat en record de Jessica Bravo, assassinada a Elda per la seua exparella

  • Gabinet de Premsa
  • 10 de novembre de 2017
 
Imatge del minut de silenci al Paranimf
Imatge del minut de silenci al Paranimf

El Consell de Direcció de la Universitat de València ha invitat a la comunitat universitària a concentrar-se a les 12 hores de hui divendres 10 de novembre a les portes dels centres de la Universitat per a unir-se al minut de silenci convocat per la Generalitat Valenciana en record de Jessica Bravo Cutillas, assassinada a Elda per la seua exparella quan anava a recollir el seu fill a l’escola.

Aquest minut de silenci s'ha guardat també a l’inici del Solemne Acte Acadèmic d’Investidura com a Doctora ‘Honoris Causa’ de la professora Jocelyn Bell que ha tingut lloc al Paranimf de la Universitat de València.

La comunitat universitària expressa, així, el seu condol a la família de Jessica Bravo i a la de totes les víctimes d’aquests actes de violència.

També manifesta, un cop més, el rebuig de la Universitat de València a la violència masclista, fent una crida a la unitat de tota la societat i l’eficàcia dels poders públics per lluitar activament contra aquest feminicidi de fondes implicacions socials.