El moviment veïnal de Benimaclet debat a la Nau sobre urbanisme participatiu, en el 45 aniversari de l’associació

  • Gabinet de Premsa
  • 25 d’abril de 2019
 
Detall del cartell del debat.
Detall del cartell del debat.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet commemora els seus 45 anys organitzant una taula rodona sobre les potencialitats de desenvolupament d’un urbanisme innovador amb la participació i la iniciativa del moviment veïnal. El debat serà dijous 2 de maig, a 19 hores, a l’aula magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

Segons els organitzadors, l’experiència del PAI Benimaclet Est és un bon exemple de com el moviment associatiu ciutadà és capaç de fer propostes de planificació urbana arrelades als barris, sostenibles i més democràtiques. Més enllà d'això, el treball quotidià de les associacions veïnals resulta fonamental per al benestar de les persones a les ciutats, com s'ha mostrat al barri de Benimaclet amb les diverses lluites de veïns i veïnes des de 1974.

En la taula redona participen el sociòleg i urbanista Jordi Borja, els arquitectes i activistes urbans Tania Magro i David Estal, la dirigent veïnal Maria José Broseta, i Antonio Pérez, president de l’Associació Veïnal de Benimaclet.

Més informació: