La Nau celebra una marató teatral solidària organitzada per estudiantat de Turisme

  • Gabinet de Premsa
  • 5 de desembre de 2018
 
Cartell marató teatral solidària
Cartell marató teatral solidària

La Sala Matilde Salvador de l’edifici històric de la Nau celebra aquest divendres 7 de desembre a les 17:30 hores una marató teatral solidària els beneficis de la qual seran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Per a la marató s’han programat quatre peces escèniques. Es tracta d’obres de companyies valencianes i seran interpretades majoritàriament per dones.

La iniciativa ha partit d’un grup d’alumnes del Grau de Turisme de la Universitat com a projecte de l’assignatura Màrqueting de l'Oci de quart curs.

Durant el primer semestre d’aquest curs els alumnes s'han encarregat de la gestió del pressupost de la marató teatral, així com de la venda d'entrades, de l'elaboració de campanyes de comunicació; com la de mitjans tradicionals i mitjans digitals, el disseny del cartell publicitari i entrades, la venda d'aquestes i per últim la cerca de patrocinadors.

Per a l’organització s’ha comptat amb diferents empreses patrocinadores però a més s’ha establit una fila zero en la qual cada persona pot aportar el seu granet d'arena amb una donació solidària sense que siga necessari estar present durant l'actuació de les obres.

 

Quatre obres:

La primera obra serà Los caminos del Deseo a les 17:30. A continuació, Yo no puedo olvidarla a les 18:30 i a les 19:30 California. Las Madres Presas per a posar punt final a la marató teatral.

Més informació: