La Nau debat en una taula redona la laïcitat de l’ensenyament públic

 

‘En defensa de l’escola pública i laica’ és el títol de la taula redona que es va celebrar el dia 17 de setembre al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Organitzat per València Laica, el Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament (STEPV) i la Universitat de València, l’objectiu d’aquesta trobada va ser debatre sobre aquest model d’ensenyament.

En la taula van participar Joaquín Carrión, director general de Centres de la Generalitat Valenciana; Francisco Delgado, responsable d’Educació d’Europa Laica; Màrius Fullana, president de FAMPA València, i Beatriz Cardona, del STEPV. El debat va estar moderat per Raquel Ortiz, coordinadora de València Laica. 

D’acord amb València Laica “la defensa d’aquest model no és una opció, és un dret universal que no exclou ningú, sinó que inclou totes les persones sense privilegis de cap tipus, ni d’ideologies, ni de religions  ni  de classes socials”. Partits polítics, institucions i organitzacions socials  estan convidats a aquest debat.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies