La Nau dels Estudiants enceta l’edició de setembre

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 10 de juliol de 2019
 
Imatge de l'edició de La Nau dels Estudiants de 2018.
© Miguel Lorenzo

Organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), aquesta proposta formativa tindrà lloc del 2 al 5 de setembre de 2019 en els campus dels Tarongers i de Burjassot. Consisteix a un conjunt de cursos, de 20 hores de durada, que s'ofereixen en horari de matí i de vesprada abans que comencen les classes del proper curs acadèmic.

Els cursos van adreçats als estudiants de la Universitat de València, tant de nou accés com de cursos posteriors, que estiguen interessats en obtenir recursos i millorar els coneixements pràctics per a la vida acadèmica i així, poder anticipar-se a la resolució de dificultats amb què poden trobar-se al llarg de la seua trajectòria.

Els cursos, que són impartits per professorat de la Universitat de València, tenen reconeixement acadèmic en crèdits ECTS i es fan just abans que comencen les classes de grau i postgrau per a facilitar la compatibilitat horària. El termini de matrícula es tancarà el proper 28 d’agost i les places, que són limitades, es cobreixen per ordre d’inscripció.

L’oferta aplega un total d’11 cursos: Estratègies i tècniques d’expressió oral; Tècniques d’expressió escrita; Claus per a la realització de treballs acadèmics; Habilitats per a la presentació de treballs en públic; Elaborar i escriure un projecte; Planificació i gestió del temps; Com millorar les tècniques d’estudi; Tècniques de control de l’estrès; Introducció a les bases de dades; Treure partit als fulls de càlcul i Presentacions amb Prezi i Powerpoint.

Més informació: