Nau Social: comencen els tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys

  • Fundació General UV
  • 12 de novembre de 2019
 
Fotografia d'arxiu del projecte Art i Ment del 2018.
Fotografia d'arxiu del projecte Art i Ment del 2018.

Els tallers d’art per a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys organitzats pel projecte Art i Ment, dins del programa Nau Social del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, comencen aquest dimarts, 12 de novembre, al Centre Cultural La Nau. Els reptes per al curs 2019/2020 són treballar i consolidar la concentració, la motivació i les destreses manuals dels infants.

El programa Nau Social està liderat pel Laboratori d’Experiència Estètica i Integració Social del Vicerectorat de Cultura i Esport, que naix aquest curs de la mà del Màster Universitari en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials (MIPAS), de l’Institut IDECART (Institut per a la Investigació i Desenvolupament dels Processos de Creació i Artteràpia) i del Màster en Artteràpia de la UPV, amb el suport de la Fundació General de la Universitat de València i de Caixa Popular.

El laboratori vol donar continuïtat al programa NAU SOCIAL que en els seus dos últims cursos acadèmics va desenvolupar el projecte ART I MENT. A través de tallers de música i art es van obtindre resultats molt satisfactoris en els objectius marcats. Concentració, motivació i destreses manuals són algunes de les habilitats que es treballaran enguany. Aquesta edició està destinada a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys.

La programació dels tallers d’art comença hui, 12 de novembre, al Centre Cultural La Nau (Aules Seminari), a les 17:30 hores, i es desenvoluparà cada dimarts fins a maig, amb l’objectiu d’augmentar l’autoestima personal i social de l’alumnat, incentivar la seua sensibilitat artística, millorar les habilitats socials, incrementar la motivació i el desig d’assoliment, i gestionar l’autocontrol i la tolerància de la frustració.

Més informació: