Nova convocatòria de SEATPE, un sistema pioner per a la millora de la tutoria de pràctiques

  • Administració Central Fundació ADEIT
  • 10 de juliol de 2019
 
Imagen de la noticia

Formar, avaluar i acreditar a les persones responsables de les tutories de pràctiques; millorar la qualitat de la tutoria de pràctiques externes i reconèixer el bon exercici de la labor tutorial. Estos són els tres objectius principals que es plantegen en una nova edició del Sistema per a l’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEATPE).

En aquesta cinquena edició s’acreditaran a 100 tutors i tutores de pràctiques, 50 d’empreses o entitats i 50 acadèmics, amb almenys dos anys d’experiència en la tutela i coordinació de pràctiques, a més de totes aquelles persones que han participat en la convocatòria 2019 de la jornada taller “Com dissenyar el projecte formatiu d’una pràctica”. La convocatòria està oberta fins al pròxim 15 de juliol.

Què és SEATPE?
El Sistema per a l’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes (SEATPE) és una acció innovadora dirigida als tutors de pràctiques. Fins al moment s’han acreditat a prop de 400 persones. L’objectiu fonamental de SEATPE és millorar la qualitat de les pràctiques acadèmiques externes i reconèixer la bona acció tutorial.

Inscripcions:
http://seat.adeituv.es/ca/portada/convocatoria-seat-2019/