Número especial de L’Espill, cinquanta anys després del 68

  • Unitat de Suport als Instituts Tarongers
  • 11 de gener de 2019
 
Portada de la revista

“Cinquanta anys després de tot allò (la gran transformació)” és el títol del número monogràfic que la revista L’Espill dedica al llegat de maig del 68 i les noves realitats del segle XXI.

Més enllà de la celebració o de la revisió de l’efemèride, al llarg de les tres-centes cinquanta pàgines d’aquest número especial de la revista, reconeguts especialistes analitzen els canvis d’aquets cinquanta anys en l’economia, la política, la demografia, la geopolítica, la societat, les idees i les percepcions. L’objectiu dels editors de l’Espill ha sigut considerar aquests canvis amb perspectiva, per a entendre millor el punt en el qual ens trobem i identificar i acarar amb idees i arguments solvents alguns dels reptes més importants del present i del futur immediat.

La revista  L’Espill , fundada per Joan Fuster i dirigida en la actualitat per Antoni Furió i Gustau Muñoz, és una publicació de pensament contemporani dedicada a l’assaig, a les ciències humanes i a les ciències socials, i que es difon exclusivament en valencià. L’Espill contribueix al desenvolupament de la cultura i dels sabers des d’una perspectiva crítica tot fent del valencià l’eina per a aquesta finalitat.

Més informació:

Arxivat en: Publicacions