Oberta la convocatòria de la XXII Mostra art públic / universitat pública

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 29 de març de 2019
 
Cartell Mostra art públic / universitat pública
Enguany se seleccionaran sis projectes expositius.

Fins al pròxim 25 d'abril de 2019 estarà oberta la convocatòria de la vint-i-dosena edició de la Mostra art públic / universitat pública que, en aquesta ocasió, seleccionarà sis projectes. En l'edició passada es baté el rècord de participació amb un total de 71 obres presentades.

La convocatòria està adreçada a artistes visuals, sense límit d’edat, que presenten una obra site specific per al campus de Burjassot amb el propòsit d’establir un diàleg entre l’art i la ciència i combinar-los tots dos. La finalitat de la Mostra és reflexionar sobre aquesta relació i propiciar la col·laboració entre la comunitat universitària del campus i els diferents projectes artístics.

La Mostra està comissariada per Alba Braza, experta en projectes culturals i mediació artística, que formarà part del jurat juntament amb Pepa L. Poquet, artista visual i professora de la Universitat Politècnica de València; Juan Guardiola, director del CDAN (Centro de Arte y Naturaleza de la Fundación Beulas d’Osca) i Ma. Teresa Ibáñez, tècnica de la Fundació General de la Universitat de València. Les sis obres premiades rebran una dotació de 2.000 € cadascuna per a poder dur-les a terme i integraran una exposició que s’inaugurarà al mes d’octubre. A més a més, amb les reproduccions fotogràfiques de les intervencions exposades, la Universitat elaborarà un catàleg.

La Universitat de València organitza aquesta mostra mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i amb la col·laboració del vicerectorat de Cultura i Esport. Les propostes es podran presentar fins a les 14:00 del 25 d’abril de 2019 amb una sol·licitud individual o col·lectiva a través d’Entreu (Entorn de tramitació electrònica de la Universitat).

Més informació:

Arxivat en: Cultura