Oberta la convocatòria per als XXIV Premis Universitat-Societat del Consell Social

  • Administració Central Fundació ADEIT
  • 14 de novembre de 2019
 
Premis US XXiV

Reconéixer les millors pràctiques de col·laboració entre l’àmbit universitari i l’empresarial. Aquest és el principal objectiu amb el qual el Consell Social de la Universitat de València convoca, un any més, una nova edició dels Premis Universitat-Societat.En la vint-i-quatre edició, que tindrà que se celebrarà el pròxim 2020, es concediran els següents reconeixements:

Reconéixer les millors pràctiques de col·laboració entre l’àmbit universitari i l’empresarial. Aquest és el principal objectiu amb el qual el Consell Social de la Universitat de València convoca, un any més, una nova edició dels Premis Universitat-Societat.En la vint-i-quatre edició, que tindrà que se celebrarà el pròxim 2020, es concediran els següents reconeixements:

- Premi del Consell Social de la Universitat de València a l’impacte social, amb tres categories: investigació i impacte social -dirigida a reconéixer accions i projectes d’I+D de grups o equips de la Universitat-; projectes i activitats amb impacte social desenvolupats per l’alumnat i desenvolupats pel PAS de la Universitat. En la primera i tercera modalitat tindran caràcter honorífic mentre que en la segona el primer consistirà en una ajuda per a abonar el preu públic del curs de Postgrau Propi.

-Mecenatge Empresarial, dirigit a reconéixer a empreses amb vincles de col·laboració amb la Universitat de València referents en els seus sectors. Aquest reconeixement tindrà, també, un caràcter honorífic.

-Accions humanitàries o solidàries d’organitzacions socials, destinat a organitzacions socials, fundacions i entitats sense ànim de lucre en les quals participen personal de la comunitat universitària de la Universitat de València.

-Alumni Plus, adreçat a reconèixer l’excel·lència professional, acadèmica o empresarial d’antics i antigues alumnes de la Universitat de València, amb una trajectòria contrastada que demostre una aportació exemplar i especialment rellevant al progrés de la societat.

-Excel·lència docent, en reconeixement a la professionalitat dels docents vinculats a l’entitat educativa.

Les bases d’aquesta convocatòria estan obertes fins al pròxim 13 de gener de 2020. Pots consultar les bases en la web del Consell Social de la Universitat de València.

Arxivat en: Consell Social