Oberta la inscripció en el 8é Passeig Saludable de La Nau Gran

  • Servei d'Esports
  • 21 de setembre de 2017
 
Imatge d'arxiu del 7é Passeig Saludable celebrat l'any passat.
Imatge d'arxiu del 7é Passeig Saludable celebrat l'any passat.

La Universitat de València ha obert la inscripció per a participar en la huitena edició del Passeig Saludable de La Nau Gran el pròxim 1 d’octubre, una iniciativa organitzada pel Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat que ja ultimen els detalls d’aquesta convocatòria amb la distribució, des d’aquest dijous, de les samarretes commemoratives a les persones inscrites.

Es tracta d’una activitat saludable, solidària i sostenible oberta tant a la comunitat universitària com a la resta de la societat valenciana, sense límit d’edat.

A través la web www.uv.es/extensiouni els interessats trobaran tota la informació sobre les condicions de la inscripció, oberta fins al pròxim dia 27, i com realitzar-la.

Com cada any, s’aprofita el VIII Itinerari Saludable per a eixir al carrer i compartir aquests valors en una trobada festiva entre totes les persones que, a partir de les 10 hores del diumenge, iniciaran el recorregut de 3,5 quilòmetres pel llit del riu Túria, des del Jardí Botànic fins a la plaça Darwin del Rectorat de la Universitat. 

Una vegada aconseguida la meta, els participants gaudiran d’un esmorzar saludable durant el qual es farà lliurament del xec solidari als responsables de la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).