Oberta la inscripció per a l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 21 de maig de 2019
 
Xiquetes i xiquets de l'Escola Coral La Nau de la Universitat de València.
Xiquetes i xiquets de l'Escola Coral La Nau de la Universitat de València.

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, per a xiquets i xiquetes des dels 4 anys, ha obert el període de preinscripció de nous alumnes per al curs 2019-2020 aquesta setmana. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar perquè és una activitat natural, per tant, no hi ha cap prova d’accés; l’únic requisit és voler cantar tots junts.

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, dirigida per Mònica Perales i Massana, va nàixer el 2002 amb l’objectiu de donar cabuda a la formació musical mitjançant la interpretació coral per a xiquets i xiquetes a partir de 4 anys al si de la Universitat. L’Escola parteix de la premissa que la cançó és l’element bàsic per a estructurar un bon ensenyament musical, és un excel·lent mitjà d’expressió espontània i constitueix un component important de la formació humana. La cançó desenvolupa la percepció auditiva i les experiències emocionals, físiques i mentals. Tots els xiquets i les xiquetes tenen capacitat per a cantar perquè és una activitat natural juntament amb el moviment i la paraula, per tant, no hi ha cap prova d’accés, l’únic requisit és voler cantar junts.

Els assajos de l’Escola tenen lloc al Col·legi Major Rector Peset els dilluns del 7 d’octubre de 2019 al 15 de juny de 2020.

L’Escola Coral està formada per tres grups: Cor Mestral, de 4 anys fins a 1r de Primària; Cor Garbí, de 2n a 6é de Primària; i Cor Tramuntana, a partir d’ESO.

Més informació: