Oberta la inscripció per a participar en l’Escola d’Estiu de la Universitat

  • Administració central. Fundació general
  • 6 de maig de 2019
 
Xiquets jugant a l'edició de 2018

La Universitat de València, a través de la Fundació General, ha obert (aquest 6 de maig, a les 10 hores) el període d’inscripció per a les escoles d’estiu: La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove. Tindran prioritat per a accedir a aquests serveis les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat) i del col·lectiu Alumni UV, així com els participants en anteriors edicions. També s’hi podran acollir infants sense vinculació amb la Universitat tenint en compte la limitació de places.

La Nau de les Xiquetes i els Xiquets és un programa d’oci educatiu per a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2014), arriba enguany a la seua 24ª edició. Com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Enguany de l’1 al 31 de juliol l’aigua farà fluir les activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquestes setmanes. Sota el lema  “L’aigua, un regal ple de vida” els i les participants prendran consciència de tot el que l’aigua aporta a les seues vides, i fer-ne un ús sostenible d’aquesta, a partir de tallers com 100% Natura, Biblionaueta, esports, etc. 

Hi ha una oferta de 330 places distribuïdes de la manera següent: 120 al Campus dels Tarongers; 120 al Campus de Blasco Ibáñez; i 90 al Campus de Burjassot-Paterna. 

D’altra banda, La Nau Jove, dirigida a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2003 i 2006) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu, una proposta entre la formació i la diversió. En la seua 12a edició comptarà amb activitats d’animació, aprenentatge d’un idioma estranger, esports com ara funky o softbol i una estada de 3 dies en Antella. Se n’ofereixen 90 places. 

En ambdós casos, la inscripció, que es realitza mitjançant ENTREU, estarà oberta del 6 al 15 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària, als xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors i del col·lectiu Alumni UV. Els membres d’aquest col·lectiu hauran d’acreditar una antiguitat mínima d’un any per tal d’accedir al primer torn d’inscripció i a la reducció del preu. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 16 al 26 de maig.

- Més informació, als blocs de les dues escoles: nauxiquets.blogs.uv.es i naujove.blogs.uv.es