Oberta la inscripció per a participar en el I Torneig League of Legends de la Universitat de València

  • 23 de març de 2017
 
I Torneig Universitat de València League of Legends

El Servei d’Educació Física i Esports (SEFUV) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) organitzen, amb la col·laboració de MSI, el I Torneig League of Legends de la Universitat de València, que se celebrarà del 25 d’abril al 2 de maig. Al llarg d’aquest període tindran lloc quatre fases eliminatòries i el dia 5 de maig es jugaran les semifinals i finals de manera presencial a les instal·lacions de l’ETSE, al Campus de Burjassot-Paterna.

El termini d’inscripció romandrà obert des d’aquesta setmana fins al pròxim 7 d’abril i es realitzarà a través del web del SEFUV (www.uv.es/sef). El preu de la inscripció és de 30 euros per equip, que haurà d’estar compost per un mínim de cinc jugadors i un màxim de set amb suplents.

Els capitans dels equips participants es reuniran el dia 11 d’abril, a les 14 hores, al Saló de Graus de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, per a concretar el procediment del torneig.

L’organització del I Torneig League of Legends de la Universitat de València suposa l’aposta del SEFUV i l’ETSE per la promoció dels e-sports, la pràctica dels quals conjumina esport i tecnologia a través de videojocs en línia. En aquest sentit, el Servei d’Educació Física i Esports desenvoluparà de forma paral·lela al campionat una jornada el dia de la final que inclourà una taula redona en la qual participaran experts en el gènere.

Per a més informació: sefuv.com/e-sports