Oberta la inscripció al programa Explorer per a promoure el talent de joves d’entre 18 i 31 anys

  • Gabinet de Premsa
  • 16 de novembre de 2017
 
Guanyadors d'una edició anterior.
Guanyadors d'una edició anterior.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica llança la nova edició del programa YUZZ, actualment denominat Explorer, en el marc del programa d’emprenedoria de la Universitat de València Empren +. El programa està orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

El termini per a participar en el programa romandrà obert fins a les 14 hores del 8 de desembre de 2017, i els interessats a desenvolupar la seua idea de negoci i optar els premis, hauran de presentar la seua candidatura a través d'un formulari disponible en www.explororbyx.org

La iniciativa representa l’evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seues vuit edicions anteriors ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i ha generat centenars d’empreses en tot el país.

La Universitat de València ha participat com a Centre del Programa Santander YUZZ durant tres anys consecutius i, a partir d’aquesta edició, el Programa Explorer passa a formar part de Santander X, una nova comunitat emprenedora; més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l’oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant l'avanç dels projectes.

Programa Explorer

Els 20 projectes seleccionats s’incorporaran en el programa de manera totalment gratuïta i podran beneficiar-se de l’accés a l’Explorer Space de la Universitat de València. Durant els cinc mesos de durada del programa, els candidats comptaran amb espai físic per a desenvolupar la seua idea, es relacionaren amb altres emprenedors i rebran formació d'una xarxa de més de 200 experts professionals que els guiarà, juntament amb un tutor individual, en la realització del pla de negoci més viable per a cada projecte. La formació tindrà lloc en horari de vesprades, entre una i dues sessions per setmana.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, el millor emprenedor de cadascun dels Explorer Spaces realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies, on se’ls brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer. D'altra banda, gràcies a la col·laboració amb la Fundació *EY, el programa explica també amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 € per a finançar el millor projecte liderat per una emprenedora.

Més informació:

Arxivat en: Emprenedoria