Oberta la inscripció del Programa Internacional de Motivació Empresarial (PIMe3UV] per a estudiants de la Universitat de València

  • Gabinet de Premsa
  • 23 de gener de 2019
 
Participants en el programa.
Participants en el programa.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la resolució del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València per la qual es convoca el Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial.

El Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial és un programa de captació de talent i de formació en innovació, orientat a generar experiències universitàries que contribuïsquen a despertar l'esperit d'empresa i a millorar les opcions d'ocupabilitat dels estudiants de la Universitat de València. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració i suport de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT i amb la participació de la European Innovation Academy.

Podran participar en aquesta convocatòria els estudiants que estiguen matriculats en el curs 2018-19 en qualsevol titulació oficial de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, i que a més acrediten un nivell mínim de B2 d'anglés segons el Marc Europeu Comú de Referència per als Idiomes (MCER). El termini de presentació de sol·licituds acabarà el 8 de febrer de 2019 a les 23:59h.

El PIMe3UV seleccionarà 12 estudiants matriculats en el curs 2018/2019, en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, el premi de la qual és participar en el campus internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp que tindrà lloc a Torí (Itàlia), del 7 al 26 de juliol de 2019.

A més, els estudiants podrán participar en els Premis PIMe3UV 2019 de la Universitat de València als millors projectes d'innovació en les següents categories: 1) Millor Projecte Emprenedor PIMe3UV2019, que reconeix el millor projecte del programa; 2) Emprenedores PIMe3UV2019, orientat a promoure l'emprenedoria o l'autoocupació femenina; 3) Millor Innovació PIMe3UV2019, que pretén distingir el projecte amb la solució o proposta més innovadora i creativa; i 4) Millor Equip d'Innovació PIMe3UV2019, destinat a reconéixer el treball en equip i a l'equip d'innovació més cohesionat i integrat.

Es pot consultar la resolució del DOGV en aquest enllaç.