Oberta la inscripció a la VIII Cursa Universitat de València

  • Servei d'Esports
  • 12 de novembre de 2019
 
Imatge d'arxiu d'una carrera de la Universitat
Imatge d'arxiu d'una carrera de la Universitat

Torna un any més la Cursa Universitat de València, que enguany celebra la seua huitena edició, organitzada pel Servei d'Educació Física i Esports i la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l’Esport. La prova forma part del XV Circuit Divina Pastora Seguros de curses populars de València.

La “VIII Cursa Universitat de València” tindrà lloc el 24 de novembre de 2019, amb eixida a les 9 hores des de l’avinguda Primat Reig 177 i arribada a meta de l'últim corredor o corredora a les 10:15 hores dins del recinte de la Universitat de València. L'entorn del Campus de Blasco Ibáñez tornarà a ser l'escenari de la prova universitària per excel·lència, una cursa ràpida de 5.350 metres.

Es tracta d’una cursa popular en què estudiantat, professorat i PAS de la Universitat tindran una classificació pròpia: categories PDI-PAS (masculí i femení) i estudiantat (masculí i femení).

Recull la teua samarreta

La Universitat obsequiarà amb una camiseta tècnica les primeres 100 persones que acrediten la inscripció a la cursa i pertanyen a la comunitat universitària. L’horari d’atenció a esportistes serà del 13 al 20 de novembre a la consergeria del campus esportiu de Blasco Ibáñez, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. 

Vull participar en el voluntariat de la carrera

Qui vulga participar com a voluntari o voluntària de la cursa s’hi ha d’apuntar accedint a l'AUTOMATRÍCULA  de la web del SEF:  https://www.uv.es/sef