Oberta la matrícula per als cursos i tallers de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

  • 22 de febrer de 2017
 
Estudiants UV

La Universitat ha obert la inscripció als cursos i tallers de La Nau dels Estudiantes i les Estudiantes. El procés de matrícula es realitza a través d’ENTREU, la seu electrònica de la Universitat. Aquesta edició es proposen activitats de 20, 10 o 6 hores de durada i tindrà lloc al campus dels Tarongers durant els mesos de març i abril de 2017.

El programa va adreçat tant a estudiantat de la Universitat de València que vulga complementar la seua formació com a la resta de ciutadania. L’oferta d’enguany de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes abasta diferents temàtiques distribuïdes en mòduls: Recursos per a l’estudi, Comunicació per a l’estudi, Audiovisuals / Xarxes socials i Igualtat i campus sostenible. Així, es pot triar entre tallers o cursos dedicats a l’organització i planificació del temps, al perfeccionament de l'expressió oral i escrita, a la fotografia, al tractament digital d’imatges, a la gestió de xarxes socials o a temes relacionats amb el gènere o la sostenibilitat. Es tracta d’un ampli ventall de recursos i coneixements pràctics, tant per a la vida acadèmica com per a la personal i professional.

Els cursos i tallers dels mòduls de Recursos per a l’estudi i Comunicació per a l’estudi tenen reconeixement acadèmic en crèdits ECTS. 

Les places dels cursos són limitades i es cobreixen per ordre d’inscripció.

Aquesta iniciativa parteix de la Delegació per a Estudiants i s’organitza mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants (Sedi), ambdós de la Universitat de València.

Es pot accedir a la informació completa de cada curs o taller (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de http://www.uv.es/nauest.