Oberta la matrícula de primer dels itineraris de la Nau per al curs que ve

  • 18 de juliol de 2016
 
Matrícula

El Servei d’Extensió Universitària de la Universitat obri aquest dilluns a les 9 hores el termini de matrícula del primer curs dels Itineraris de la Nau Gran per al curs 2016-2017. La matrícula d’aquests alumnes es podrà realizar fins el 29 de juliol en horari de 9 a 14 hores, segons la data que consta en el sobre de matrícula. El servei ha recordat que encara queden places en quatre dels itineraris oferits.

Cal recordar que només pot formalitzar la matrícula, l'alumnat acceptat a la preinscripció i que previament ha retirat el seu sobre de matrícula a la seu del Servei d’Extensió Universitària.

La matrícula es realitzarà presencialment a la seu d’aquest servei, al carrer Amadeu de Savoia número 4, de València.

Els itineraris en els quals encara queden places són Ciència i Tecnologia, al Campus de Burjassot; Educació, al Campus de Blasco Ibáñez; i al Campus dels Tarongers queden places lliures en Ciències Socials i Econòmiques i també en Dret, Ciència Política i Criminologia.

Les persones interessades en qualsevol d'aquests itineraris poden contactar amb el Servei d'Extensió Universitaria.
Els itineraris es poden consultar ací.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies