Oberta la matrícula per al taller i les jornades d’orientació de precisió

  • Servei d'Esports
  • 1 d’octubre de 2019
 
Cartell de les jornades
Cartell de les jornades

La Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València organitza els dies 29 i 30 de novembre un taller i unes jornades d’iniciació a l’organització de proves d’orientació esportiva de precisió: O-Precisió.

Taller d’orientació de precisió

El taller, que serà el divendres 29 de novembre de 2019 durant el matí, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València (av. Blasco Ibáñez) i té com a objectiu donar a conéixer la disciplina d’orientació esportiva de precisió.

Aquest taller va dirigit a l’alumnat vinculat a la promoció o a la pràctica de les activitats fisicoesportives que es desenvolupen en el medi natural, així com a directors i directores, professorat i personal tècnic, especialistes i persones interessades en aquesta formació.

Jornades O-Precisió

Quant a les jornades, aquestes es divideixen en dos dies (el divendres 29 de novembre per la vesprada i el dissabte 30 pel matí) i es desenvolupen a la sala de graus de l’Aulari V de la Universitat de València (av. Menéndez i Pelayo, cantonada, c/ Gascó Oliag). En aquest cas, les jornades van adreçades sobretot al professorat dels cicles d’activitats fisicoesportives, professorat de l’assignatura d’educació física, personal tècnic esportiu de modalitats esportives vinculades al medi natural, especialistes, persones interessades en aquesta formació i, específicament, personal tècnic d’orientació.

Així doncs, l’objectiu de les jornades és formar el personal tècnic en el disseny, planificació i organització de les proves d’orientació de precisió.

Com inscriure-s’hi

La inscripció tant del taller com de les jornades és gratuïta i s’ha de fer a través de l’AUTOMATRÍCULA de la web del SEF: https://uv.es/sef.  

Compartim vídeo explicatiu de com accedir-hi. Feu clic ací.

Vegeu-ne el programa complet ací: Taller i Jornades O-Precisió

Per a qualsevol consulta: catedradivinapastora@uv.es

Més informació: