Oberta la preinscripció per a la 9ª Escola Motivem per al professorat 1

  • 18 de novembre de 2016
 
9ª Escola Motivem per al professorat

La preinscripció per a la 9ª Escola Motivem per al professorat es troba ja oberta. Aquesta nova edició es realitzarà en Adeit del 25 al 27 de gener de 2017. Motivem és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa (Adeit) que té com a objectiu propiciar una actitud emprenedora entre els estudiants a través de l’acció motivadora del professorat en l’aula.

En les vuit anteriors edicions han participat 182 docents de la Universitat de València. Actualment, també poden participar el personal investigador en formació i el professorat d’ensenyament secundari.

La formació rebuda en aquesta 9ª edició estarà acreditada pel SFPIE, oferint als docents l'oportunitat de coordinar estudiants a través d'Idees Motivem en equip, on l'alumnat podrà expressar la seua creativitat, treballar en equip, negociar, desenvolupar les seues idees i comunicar-les.

Com explica la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Mª Vicenta Mestre, aquesta iniciativa és una «aposta estratègica» de la Universitat de València per la inserció laboral dels seus egressats, en la mesura en què «contribueix al desenvolupament de la creativitat, al desenvolupament professional i a la motivació per l’emprenedoria».

Informació i preinscripció en http://www.adeituv.es/escolamotivem