Obertes les preinscripcions telemàtiques per al curs 2020/2021 en les 12 seus d’Unisocietat

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 6 de juliol de 2020
 
Imagen de la noticia

El curs 2020/2021 el programa formatiu amb dimensió territorial de la Universitat de València, Unisocietat, estarà actiu en 12 municipis valencians: Gandia, Requena, Benetússer, Quart de Poblet, Paterna, l'Eliana, Cullera, Alzira, Bétera, Massamagrell, Ontinyent i Riba-roja de Túria.

El curs de Unisocietat 2020/2021 començarà a l'octubre, el termini d'inscripcions ja s'ha obert en totes les seues seus. Aquelles persones interessades a formar part han de formalitzar la preinscripció emplenant un formulari en la web http://projeccio.uv.es/

El programa Unisocietat, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, compta amb la col·laboració dels ajuntaments participants i el patrocini de Caixa Popular, excepte en la seu d'Ontinyent (Caixa Ontinyent). Aquest programa acadèmic de dimensió territorial persegueix implicar la comunitat de docents i investigadors de la Universitat de València en els municipis de la seua àrea d'influència i aportar a la societat coneixements teòrics i pràctics sobre temes essencials i d'actualitat en el seu territori. Es dóna la circumstància que aquest curs s'incorpora l’Agència Valenciana Antifrau, com a col·laboradora.

En l'actualitat participen més de 250 professors de la UV, i s'aconsegueix una matrícula que supera els 1.700 estudiants. A més de les assignatures troncals que s'imparteixen en les 120 hores lectives anuals, Unisocietat es completa amb conferències mensuals d'accés lliure al públic en general, així com amb excursions i activitats complementàries que els permetran conèixer i comprendre el territori valencià.

L'únic requisit per a ser alumne d’Unisocietat és tenir motivació per aprendre. Les places són limitades i la matrícula, com en altres edicions, es realitzarà per ordre d'inscripció. La matrícula del curs complet (troncals i conferències) ascendeix a 180 euros, que inclou a més l'expedició i manteniment de la targeta universitària i l'obertura d'expedient com a estudiant de la Universitat de València.

Després de la interrupció del present curs amb motiu de la crisi de la COVID-19, des de la Unitat de Suport del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat s'ha planificat el següent curs 2020/2021 seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries i de la mateixa Universitat de València. Per tant, el pròxim curs s'iniciarà a l'octubre, tal com estava previst, i en coordinació amb els diversos ajuntaments la docència serà presencial.

Més informació: