S'obri el termini d'inscripció en el Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) amb ajudes econòmiques per a realitzar pràctiques a l'estranger

  • 17 de maig de 2019
 
Imagen de la noticia

La Universitat de València, des del Vicerectorat d´Ocupació i Programes Formatius, llança per cinqué any consecutiu la convocatòria del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE). L'objectiu és contribuir al desenvolupament del talent emprenedor amb realització de pràctiques acadèmiques externes de dos mesos de durada en organitzacions d'acolliment situades fora del territori espanyol.

Per a la consecució de l'objectiu de la convocatòria, enguany, el programa UJIE ofereix un total de tres ajudes de mobilitat dotades amb 2.000€ cadascuna. Les pràctiques a l'estranger estaran relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària. Aquest programa es pot compatibilitzar amb les beques Erasmus Prácticas. Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre de 2019.

La convocatòria va dirigida a alumnes matriculats en grau, màster o doctorat oficial de la Universitat de València amb l'objectiu de possibilitar la seua formació en emprenedoria internacional. Es pretén que els participants isquen reforçats en competències emprenedores i transversals i es formen en l'elaboració de plans de negoci i internacionalització. Amb aquestes estades a l'estranger es persegueix, a més, fomentar la creació de relacions professionals d'àmbit internacional i augmentar la motivació per l'aventura d´emprendre.

Aquest programa s'emmarca dins del conveni subscrit per la Universitat de València amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que finança les ajudes per a la realització de les activitats del Programa “Campus de l'Emprenedor Innovador”.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 7 de juny i es podrà fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Les bases del programa es poden consultar en el Tauler Oficial de la UV. Més informació en aquest enllaç.

Arxivat en: