L’ONCE i la CRUE convoquen pràctiques remunerades per a estudiants amb discapacitats

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 18 de setembre de 2019
 
cadira rodes

La Fundación ONCE i CRUE Universidades Españolas presenten una nova convocatòria de pràctiques remunerades per als estudiants amb discapacitat de la Universitat de València.

La Fundación ONCE i CRUE Universidades Españolas presenten una nova convocatòria de pràctiques remunerades per als estudiants amb discapacitat de la Universitat de València. A través d’aquesta iniciativa, sis estudiants de la Universitat tindran la possibilitat de completar la seua formació acadèmica amb una estada pràctica en empreses subscrites a aquest conveni de col·laboració durant un període de tres mesos complets amb una dotació econòmica màxima de 1800 € per pràctica.

Per a accedir a aquesta convocatòria, els estudiants han de tindre reconegut, almenys, un 33% de discapacitat i estar matriculat en algun postgrau de la Universitat de València o en algun títol de grau, sempre que hagen superat, almenys, el 50% dels crèdits de la titulació que estiguen cursant en cas que s’adherisquen a aquest últim supòsit.

El període de realització d’aquestes pràctiques està previst entre l’1 de desembre i el 30 de setembre del pròxim any. La convocatòria està oberta fins al 31 d’octubre.

Més informació:
Convocatòria pràctiques Fundació ONCE CRUE UV 2019/20