Onze tiradors de la UV es disputaran el CADU d’esgrima a Torrent

  • 10 de març de 2017
 
CADU d’esgrima a Torrent

La competició autonòmica d’esgrima culmina aquest dissabte, dia 11, a Torrent. El Pavelló Esportiu del Campus de la Inmaculada acollirà, a partir de les 10:30 hores, el torneig entre els equips del sistema universitari valencià, al que concorreran 11 tiradors de la Universitat de València amb la finalitat de guanyar medalla i endur-se’n l’or per equips.

En la modalitat de floret, Jorge Comas, Jaime Comas, José López i Víctor Cervera formaran l’equip masculí, mentre que el combinat femení l’integraran Ana Tébar, Paz Ferrer, Kinga Kosycarz i Evelina Borisova.

En espasa, són dues les dones que representaran la Univeristat en la categoria femenina, Carolina Monzo i Sara Salvador; i un sol tirador en la masculina, Antonio Carles.

Per a Javier García Delgado, entrenador de l’equip d’esgrima de la Universitat de València, l’objectiu és guanyar medalla, almenys, en floret masculí i femení, i en espasa masculina. “Per equips, esperem quedar primers o segons”, ha dit.

L’equip de la Universitat és l’actual campió i, segons assenyala el seu entrenador, intentarà “mantindre el lideratge” també enguany, obrint-se així la porta al campionat nacional.