L’Orquestra de València torna al festival Serenates amb un concert solidari a favor de l’Associació contra el Càncer

  • 28 de juny de 2017
 
L'Orquestra de València

L'Orquestra de València torna un any més al festival ‘Serenates’. Amb la direcció del jove valencià Albert Gonzálvez Cardós, el públic assistent podrà escoltar un programa musical d'indubtable atractiu i que a més té un caràcter formatiu, didàctic i solidari, ja que és a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer València. El concert té un preu de només 3 €. L’actuació serà aquest dijous 29 de juny a les 22:30 hores en el Claustre de la Nau.

El festival ‘Serenates’ celebra el seu 30 aniversari i es desenvolupa des del passat 24 de juny fins al proper 9 de juliol al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Amb la direcció del jove valencià Albert Gonzálvez Cardós, el públic assistent podrà escoltar un programa musical d'indubtable atractiu per al públic i que a més té un caràcter formatiu i didàctic important i solidari, ja que és a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) València. 

En aquest programa es tornarà a repetir l'experiència d'altres anys d'incloure dins de l'Orquestra de València a jóvens músics de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat. D'aquesta manera s'interpretarà ‘Pedro i el llop’ de Prokófiev, una peça del gran repertori, exquisidament educativa i per a tots els públics, amb l'actuació del narrador Àngel Fígols, un gran actor valencià; ‘L'aprenent de bruixot’ de Paul Dukas, rítmica, màgica i present en tot l'imaginari col·lectiu per la pel·lícula ‘Fantasia’ de Disney, i també la suggeridora i colorista ‘La Mer’ de Debussy.