Òscar de la Dueña i Àngela Quixot, guanyadors del premi de microrelats feministes convocat a Gandia

  • UVGandia
  • 25 de novembre de 2021
 
Entrega del primer premi. FOTO: Àlex Oltra.
Entrega del primer premi. FOTO: Àlex Oltra.

Aquest matí, dintre dels actes previstos per aquest 25 de novembre, s'han entregat a Gandia els premis del primer Concurs de Microrelats feministes convocat pel Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de la ciutat.

El primer concurs de microrelats feministes ja té guanyadors. El primer premi ha recaigut en Òscar de la Dueña qui ha presentat el microrelat sota el títol "Arrondissement Humanité". Mentre, el segon premi ha estat per a Àngela Quixot amb el relat que porta per títol "Si gosàvem viure sense aixopluc!". En total han estat més de 40 les obres presentades. El jurat ha estat format per l'escriptora Àngles Gregori, el professor de la Universitat de València, Jesús Peris, i la Regidora d'Igualtat de l'ajuntament, Juana Navarro.

Amdós gunyadors han rebut els seus premis aquest matí de la mà de l'alcade de Gandia, José Manuel Prieto, i la directora del Centre Internacional de Gandia, Carme Melo. L'entrega dels premis ha format part dels actes organitzat per a commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, organitzats per part de l'Ajuntament de la ciutat.

Aquest concurs de microrelats naix fruït del conveni que l'Ajuntament de Gandia i la Universitat de València per tal d'aforir la inserció de les víctimes de violència de gènere i promoure accions envers de la igualtat. 

PRIMER PREMI:ARRONDISSEMENT HUMANITÉ

SEGON PREMI: SI GOSÀVEM VIURE SENSE AIXOPLUC!