El Paranimf de la Universitat acull el primer debat de les eleccions municipals

  • Gabinet de la Rectora
  • 10 de maig de 2019
 
Candidats i candidates

El Paranimf de la Universitat de València ha acollit aquest divendres 10 de maig el primer debat de les eleccions municipals a l’Ajuntament de València organitzat per Cadena SER. El Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València ha produït el senyal de vídeo i àudio emés per Cadena SER.

A l’històric Paranimf de la Universitat de València han debatut, moderats pel director territorial de Cadena SER Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, els candidats i candidates a l’Alcaldia de la capital valenciana per Compromís, Joan Ribó; Partit Popular, Mª José Catalá; Ciudadanos, Fernando Giner; PSPV-PSOE, Sandra Gómez; i Unides Podem-Esquerra Unida, María Oliver.

El debat ha comptat amb una significativa representació del món polític, de les organitzacions i moviments socials, així com de sindicats i patronal. Totes i tots ells han estat rebuts al Claustre de Universitat, a l’edifici històric del carrer de La Nau, per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre.

La rectora ha recordat que la Universitat de València va ser fundada pels Jurats de la Ciutat de València, l’equivalent a l’actual Ajuntament, l’any 1499, fa enguany 520 anys, i que des que obrí les seues ports com a Estudi General, la Universitat de València s’ha mantingut al mateix emblemàtic espai renaixentista, que ha estat modificat al llarg del temps per adaptar-se a les noves demandes de la comunitat universitària i la societat. Així, fa 20 anys es va reobrir l’edifici, convertit en Centre Cultural, seu de la biblioteca històrica, Vicerectorat de Cultura i Esports i de la Unitat d’Igualtat.

Actualment, el Centre Cultural La Nau és un espai de cultura i arts on tenen lloc nombrosos debats sobre els temes més actuals, com és el cas de les eleccions que decidiran el futur govern municipal.

A l’igual que en anteriors, processos electorals, a La Nau ha tingut lloc el primer debat de la campanya electoral, organitzat i produït per Cadena SER, mentre que la Universitat de València ha estat la responsable de l’estructuració de l’espai per adaptar el Paranimf a un autèntic plató televisiu des del qual s’ha fet la retransmissió de Cadena SER amb un senyal produït pel Taller d’Audiovisuals (TAU) de la Universitat de València.

El TAU, i en concret el seu Estudi 1, ubicat al Campus de Tarongers, va ser l’espai que acollí el debat de les darreres eleccions municipals, en un format semblant al d’enguany.

Pot accedir a la notícia i al contingut de vídeo al web de Ràdio València – Cadena SER, seguint aquest enllaç: https://cadenaser.com/emisora/2019/04/30/radio_valencia/1556626801_973858.html

 

Arxivat en: