Photocall a la Biblioteca d’Humanitats per a visibilitzar les dones arqueòlogues

  • Gabinet de Premsa
  • 19 de març de 2019
 
Photocall de Dones i Arqueologia
Photocall de Dones i Arqueologia

Professores d'Arqueologia de la Universitat de València ha muntat un photocall per a visibilitzar les dones arqueòlogues tant de la institució acadèmica com del món. L’estand estarà situat, entre el 21 de març i el 17 d’abril, en la Biblioteca d’Humanitats, al Campus de Blasco Ibáñez.

En aquesta mateixa biblioteca, en el ‘Raconet de la de la Biblioteca de Humanitats’ es pot trobar durant els mesos de març i abril una selecció de llibres sobre Dones: Prehistòria i Antiguitat.

La proposta que plantegen les professores i investigadores d’aquest departament és que les persones que vulguen es facen una foto i la pengen en les xarxes socials amb el hashtag #DonesiArqueologia i que, a més, si ho desitgen, que facen algun comentari.

Durant la setmana del 8M el photocall es va instal·lar en el vestíbul de la Facultat de Geografia i Història i els comentaris en les xarxes entraven a formar part d’un concurs que regalava un lot de llibres del departament.

El Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga organitza tots els anys durant la setmana del 8M diverses accions per a visibilitzar dones arqueòlogues, una d'elles ha sigut un EditaDona per a introduir i actualitzar en la wikipedia noms de dones que s'han dedicat a aquest camp d’investigació.

 

Més informació: